Онлайн настільні ігри для дітей та дорослих

Онлайн настільні ігри для дітей та дорослих

Цього року багато українців опинились далеко від дому, своїх друзів та сім'ї. Що, якщо умови змінюються, а звички залишаються? Як грати в Монополію чи Patchwork, якщо їх немає з собою? На щастя, зараз існують сотні чудових онлайн настільних ігор, у які можна грати через Інтернет. Це дозволяє вам і вашим друзям та рідним подолати бар’єри для насолоди звичними ритуалами незалежно від того, наскільки далеко ви перебуваєте.

Настільні онлайн-ігри – це версії популярних настільних або карткових ігор, які працюють на вебсторінці або в програмі. Ми підготували список ресурсів, на яких можна грати онлайн з друзями, родичами чи колегами, щоб згаяти час і залишатися на зв’язку.

1. Board Games Arena

Board Games Arena – це один з найбільших сайтів з настільними іграми, який налічує понад 175 ігор, в які можна грати як зі своїми друзями, так і з різними користувачами сервісу. Цей ресурс має досить зручний та зрозумілий інтерфейс на 30+ мовах світу.

Грати можна майже на будь-якому девайсі: від телефона до XBox, головне мати доступ до Інтернету.

2. Yukata

Ще один сервіс для гри з друзями, який налічує понад 150 різних ігор. Сервіс є безкоштовним, але в інтерфейсі присутні лише дві мови - англійська та німецька.

Перевагою Yukata є те, що після реєстрації можна отримати доступ до чату, в якому можна домовлятись та грати з однодумцями з усього світу та проводити час із користю, практикуючи англійську, наприклад.

3. Tabletopia

На цьому ресурсі є доступ до сотень ліцензованих настільних ігор. Грати можна безпосередньо в сучасному веббраузері, або навіть завантажити в Steam, App Store і Google Play. Щоб грати разом, не потрібно реєструватися всім, ви легко можете кинути посилання на гру друзям та грати разом!

Цей ресурс унікальний тим, що у спеціальному редакторі можна створити власну настільну гру або перенести вже наявну у цифровий формат.

Сайт доступний лише англійською, а в колекції є як безкоштовні ігри, так і з оплатою за певні додаткові можливості.

У цифровому світі є безліч різних можливостей, настільні ігри – не виключення. Кличте друзів та батьків, щоб грати разом в улюблену гру на одному з ресурсів, про які ми сьогодні розповіли. Відстань – не проблема для тих, хто завжди знаходить можливості :)